es |  eu |  ca |  en |  fr
L'hotel

L'hotel Olatzea, inaugurat al novembre de 2008, es troba al poble navarrès d'Arbizu, amb una població de 1.100 habitants, situat a la vall de la Sakana, rodejada de les serres d'Aralar, Urbasa i Andia.

Ben comunicat per autovia i autopista, té un fàcil i ràpid accés des de Pamplona - 40 km; Vitòria - 60 km; Sant Sebastià - 78 km; i Bilbao - 116 km.

L'antic molí d'Arbizu avui es transforma en el nou i confortable hotel Olatzea.

Aquesta nova construcció ha respectat -dins les seves instal·lacions actuals- l'estructura i el correcte funcionament d'aquella antiga eina de progrés del segle XIX, amb la qual es molia gra, a l'igual de la maquinària que va instaurar la llum elèctrica al poble d'Arbizu.

El regueró Leziza, al costat de l'hotel Olatzea, subministra l'aigua de la mateixa manera que ho feia dos segles abans, i el procés culmina en el moviment de la pedra que mol el gra (a l'actual recepció de l'hotel).

La instal·lació original del molí es troba al soterrani de l'hotel, perfectament visible des de la sala de reunions allí instal·lada.

Vegeu vídeo del hotel.

L'hotel - Ampliar Foto L'hotel - Ampliar Foto L'hotel - Ampliar Foto L'hotel - Ampliar Foto L'hotel - Ampliar Foto L'hotel - Ampliar Foto
Hotel Rural Olatzea Errota kalea s/n - 31839 - ARBIZU [Navarra]
Tel. +34 948 461 877 | Mvl. +34 681 215 855
desarrollo Web Aldor Internet Turismo de Navarra